dinsdag 18 oktober 2011

Sterrenmensen, wie zijn ze en waar komen ze vandaan?



Het onderwerp Sterrenmensen blijft boeiend. Voor een grote groep mensen is het idee waarschijnlijk nog ongelooflijk en misschien ook wel een beetje eng maar toch beginnen steeds meer mensen te geloven dat een deel van onze aardse bevolking oorspronkelijk afkomstig is van elders uit het universum; de zogenaamde Sterrenmensen. Maar wie zijn ze en wat doen ze hier?


Missie
De Sterrenmensen zijn als mensen geïncarneerd op aarde. Ze zijn geboren als mens bij twee aardse ouders maar een deel van hun DNA is van buitenaardse oorsprong. Ze zijn hier als het ware op een missie. Lang geleden is er een oproep gedaan door de Galactische Federatie -een samenwerkingsverband van afgezanten van verschillende planeten- aan hoog ontwikkelde zielen in het universum om op Aarde te komen helpen. De mensen op Aarde hebben er namelijk een behoorlijke puinhoop van gemaakt. Er heerst oorlog, armoede, honger en het probleem van vervuiling is vele malen groter dan we denken. Een handjevol mensen heeft de macht over de rest van de wereld. Op onze Aarde is in principe voldoende eten voor iedereen, als we het maar met elkaar verdelen. Zolang een deel van de bevolking te veel neemt, komt een ander deel tekort. Kernenergie en kernwapens zijn een grote bedreiging voor onze planeet. Kijk wat er is gebeurd in Japan bij de Fukushima centrale. Als wij zo door gaan zullen we de planeet Aarde op een gegeven moment vernietigen en dat mag niet gebeuren.

Veel zielen van andere planeten hebben gehoor gegeven aan de oproep van de Galactische Federatie en zij zijn naar de Aarde gekomen om te helpen. Een kans die deze zielen graag wilden gebruiken want dit leven, in deze hectische periode, is een enorme leerschool. Het probleem is wel dat ook voor hen geldt, net als voor elk mens op aarde, dat zij de sluier van vergetelheid hebben meekregen bij de geboorte. De geïncarneerde ziel herinnert zich niets van de opdracht en de missie. Maar wat er in feite is gebeurd, is dat er eigenlijk een heel nieuw soort mens op Aarde is gekomen. Een mens die zich anders voelt, die anders denkt. Iemand die de wereld wil verbeteren, die een totaal andere kijk heeft op systemen en processen. Dat is bijvoorbeeld dat kind wat het niet eerlijk vind dat hij zoveel speelgoed op zijn verjaardag krijgt omdat hij weet dat er in Afrika kinderen zijn die niets hebben. Een kind die er niets aan vind op school omdat hij alles in 1 keer begrijpt en daarom vindt dat hij wel iets anders kan gaan doen. Zo’n kind krijgt dan vaak ten onrechte het etiketje adhd of autistisch of iets dergelijks opgeplakt omdat het anders is dan andere kinderen. Ook volwassen sterrenmensen lopen vaak tegen het probleem aan dat ze zich anders voelen dan anderen, dat ze er niet bijhoren. Ze willen niet meedoen met de massa maar weten ook niet hoe het anders moet. Ze zijn eigenlijk op zoek naar zichzelf maar weten niet in welke richting ze moeten zoeken. Deze kinderen en (jong)volwassenen hebben het niet altijd gemakkelijk. Ze voelen zich vaak niet op hun gemak in een menselijk lichaam, hebben er soms zelfs afkeer van. Maar omdat ze zijn vergeten wie ze zijn, verzetten ze zich tegen deze gevoelens omdat ze toch mee willen doen met de massa. In extreme gevallen kan dit leiden tot gedragsstoornissen of depresiviteit.

Wake up!
Veel Sterrenmensen ervaren een moment van ontwaking, vaak ergens tussen de 20 en 30 jaar. In sommige gevallen gebeurt er iets speciaals of traumatisch waardoor ze op zoek gaan naar zichzelf. Ze worden ziek, krijgen een burn-out of een ongeluk of ze komen via een spiritueel pad tot de ontdekking wie ze werkelijk zijn. Sterrenmensen kunnen ook ontwaken door het zien van een ufo. Doordat ze geïnteresseerd raken in het fenomeen buitenaards leven komen ze langzamerhand tot de ontdekking dat ze zelf misschien wel meer connectie hebben met de sterren dan ze aanvankelijk dachten.

De meeste Sterrenmensen zijn creatief, veelzijdig, muzikaal en intelligent en vaak hoogsensititef. Vaak hebben ze opvallende ogen met een bijzondere kleur. Ze hebben affiniteit met de sterren en planeten maar ook met de natuur en met name de zee. Ze kunnen gedurende hun jeugd en ook als volwassene een gevoel van heimee hebben. Een gevoel van “ik wil naar huis”.

Het kan beter
De missie van de Sterrenmensen is om het bewustzijn op Aarde te verhogen. Veel bedrijven en instellingen krijgen nu bijvoorbeeld een nieuwe directeur die het anders doet, die anders denkt. Veel Sterrenmensen hebben, al dan niet bewust, een positie ingenomen die uiteindelijk van belang is in het grote geheel. Een positie die belangrijk is om de grote verandering op Aarde tot stand te brengen. Of het nu bij de krant, de TV, in de politiek, de muziek of in het onderwijs is, overal zie je mensen opstaan die zeggen: “Het kan beter!”

Vrije wil
Mensen vragen zich vaak af waarom het op deze manier is gegaan. Waarom zijn ze als mens geboren? Waarom zijn ze niet gewoon met een ruimteschip gekomen om dingen te veranderen? Reden voor deze manier van incarneren -en daarmee integreren- is de wet van Vrije Wil die wij op Aarde hebben. Lang, lang geleden is afgesproken dat niemand van buiten de Aarde zich mag bemoeien met de mensen op Aarde. Wij maken onze eigen keuzes. Maar nu de Aarde in gevaar is moet er wel hulp komen om te voorkomen dat zij vernietigd zal worden. Aangezien de mensen op Aarde er nog niet aan toe waren dat er ruimteschepen zouden landen met hulptroepen is gekozen voor deze manier. Jarenlang is de mens enerzijds bang gemaakt voor boosaardige aliens, mede dankzij de filmindustrie, en anderzijds wordt ons voorgespiegeld dat er geen buitenaards leven mogelijk is elders in het universum, anders hadden ze dit al lang kunnen aantonen met hun moderne apparatuur. Bedenk maar eens hoe onze technologie zich de afgelopen decennia razendsnel heeft ontwikkeld van de eerste telefoon tot het multifunctionele mobieltje dat we tegenwoordig hebben. Als je in die lijn verder denkt dan is het niet zo moeilijk om je voor te stellen dat er buiten ons zonnestelsel nog andere zonnestelsels zijn waar men al wel heeft uitgevonden hoe je tijd en afstand eenvoudig kunt overbruggen.

Waar vandaan?
De Sterrenmensen zijn afkomstig van vele planeten. De bekendste zijn: Sirius, de Pleiaden, Andromeda, Venus en Arcturus. Ontwaakte Sterrenmensen zijn in staat om contact te onderhouden met hun thuisbasis. Ze doen dit op telepathische wijze. Maar niet iedereen wil of durft dat aan. Van vrijwel alle planeten zijn gechannelde boodschappen beschikbaar. Een van de bekendste is het regelmatige bericht van Salusa van Sirius, o.a. te lezen op Niburu. Wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk. Het wachten is op disclosure; de openbare bekendmaking van het bestaan van buitenaards leven. Onze regering, en de regeringen van andere landen zijn al lang bekend met het feit dat wij niet alleen zijn. Hopelijk komt daar zeer binnenkort verandering in. Vanaf dat moment zullen de sterrenmensen misschien ook aan de slag moeten. Ze kunnen hun kennis delen en helpen om ervoor te zorgen dat anderen niet in paniek raken. Uiteindelijk zal er ook openlijk contact met anderen uit het universum kunnen plaatsvinden.

21 opmerkingen:

  1. Sterrenmensen en mensen… er is heel wat aan de hand met alles. Let op dat je dingen niet ‘afgescheiden’ ziet.
    Wat er op Aarde gebeurt, is een hele grote spiegel voor het universum en heel veel buitenaardsen zijn ook de mensen… er wordt een complex spel gespeeld op Aarde.
    Niets staat los van elkaar en dat ‘mensen’ er een puinhoop van maken, is onderdeel van ‘het spel’ en de ‘ervaring’. Wij hoeven niet ‘gered’ te worden. Het is geen halszaak dat er ‘disclosure’ plaatsvindt.
    Alles heeft zijn juiste tijd en plaats. Alles is verandering en evolutie. Alles draait om jou en jouw universum. We zijn allemaal goden in uitvoering in een multidimensionale realiteit. Je bent overal en nergens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helaas worden deze kinderen al vroeg vergiftigt door de vaccinaties en de oh zo goede medicijnen.

    Ik denk dat het ontwaken van zowel de sterren kinderen en de ''aardbewoners'' opnieuw moeten ontwaken en geen verschil zien in elkaar.
    Alleen zo veranderd je het op moeder aarde

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als je meer wil weten over vaccinaties kijk eens op www.vaccinvrij.nl.
    Wij hebben ons kind niet gevaccineerd, omdat wij haar zo puur mogelijk willen houden.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal gelijk dat je dat doet...alleen zo ontwikkeld het immuunsysteem van het kind alleen maar beter al die vaccinaties zijn bedoeld om je zeer kwetsbaar te maken en effecten op latere leeftijd....ik zelf ben gelukkig ook nooit gevaccineerd geweest vroeger ook niet maar ben ook werkelijk nooit ziek tijdens epidemieën of verkouden...meer mensen zouden een voorbeeld van je moeten nemen...alleen het zelf nadenken of iig kritisch erover gaat tegenwoordig wel lastiger lijkt wel

      Verwijderen
  4. MartineBoutsen beweerd ook een sterrenkind te zijn> ze is een randdebiele die profiteert van alle mannen> psychisch is ze niet inorde

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha Anoniempje, zeker weer een jaloerse vrouw? Ik ben wel DEGELIJK EEN STERRENMENS! Alles te vinden in de astrologie. Mij noemen ze een ruwe diamant. En jij??? ��

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is precies het verschil tussen schizofrenen en sterrenkinderen ?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. @ Anoniem: Blijkbaar is het verschil nihil. Kijk maar naar Martine Boutsen. Ze is de personificatie van schizofrenie, ze denkt van een andere planeet te komen, ze denkt dat Madonna (de amerikaanse zangeres) haar boodschappen stuurt in haar videoclips, ze denkt een ongelofelijke zangeres te zijn (om nog maar te zwijgen over haar vermeende carrières als consulent, therapeut, astroloog, model, actrice e.d.). Kortom sterrenkinderen zijn een groep mensen, dewelke neurologisch ontregeld zijn met als gevolg waanbeelden en hallucinaties.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. GA IS NAAR DE UITLEG KIJKEN WAT DE BETEKENIS IS VAN STERREN MENSEN DAN KAN JE ZIEN OF JE IEMAND VAN ONS BENT EN WE ZIJN LANG NIET ONTREGELD HOOR !!!!!!!!!!!

      Verwijderen
    2. Beetje jammer dat men de ego laat spreken in China zullen ze over schizofrenie zeggen je bent een kunstwerk opzich...in het westen krijg je ego die anoniem blijven denken dat alles weet terwijl het meeste wat je ooit op school kreeg een leugen opzich is je leerd er niks je wordt van af de kleuterschool tot je examen jaar getraind tot zielige loonslaaf en je hebt niet eens in de gaten wat je doet je wordt geleefd door te overleven dat is geen leven je doorziet geen leugens die tegen je wordt gebruikt als mens zijnde van vlees en bloed dus niet dat stukje plastic wat het legaal persoon is zodra instanties er naar vragen en je laat het zien dan pas mogen ze met je praten anders niet....een slaaf heeft een baas 1tje die je leert om het verdeel en heers te spelen om je te laten denken dat je slim bent....maar eigenlijk alleen je ego voed en streelt...pffff....lache dat je dan kan zeggen dat er iemand schizofrenie lijd....terwijl jezelf niet weet wat leven inhoud...

      Verwijderen
  8. Ha alles wat ik nu heb gelezen komt me bekend voor!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. 1 vraag aan alle sterrekinderen:waarom verandert er niets?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er verandert genoeg...maar je verbonden voelen met de rest van de wereld dan zou je de bijbel moeten begrijpen met wat er staat niet dat ik geloof in het verhaal over een god en Jezus en de kerk verhaaltjes de mis vertaling van het verhaal opzich doet anders denken in werkelijkheid gaat het hoe de natuur de aarde werkt en het menselijk lichaam de Pijnappelklier ( het derde oog) trek fluoride en zware metalen aan en blokkeerde daar door zodat je ontwetend blijft....met het open ervan kan je vrijwel de natuurlijke psychedelica drugs nemen bv paddo's en noem het allemaal maar op...of DMT een lichaams eigen stofje wat door zware metalen en fluoride ook niets meer doet kan je ook gebruiken in veel gras soorten en veel planten soorten komt het ook voor je kan het ook gewoon gebruiken maar dat doet de Pijnappelklier weer openen...

      Verwijderen
  10. Wie zijn wij echt ??bestaan we dan?voel me verbonden maar.zeker ni gerustgesteld!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Veel praat van mensen wette wel wie of wa ge zegt!!zelfs ni grappig,en geeeeen reacties! Das typisch! Gooit ma alles in de wereld !

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Neeee,heb nooit ufo's gezien praat ni me.geesten ofzo!!weet wel da.der.serieus iets mis is me.de.mensen algemeen!waarden.en.normen.zijn weg geloof zoals het wordt voorgesteld is er voor niks meer aangezien de meeste er hun eigen geloof van maken !tijden veranderen sneller dan.we volgen ,spijtig genoeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Neeee,heb nooit ufo's gezien praat ni me.geesten ofzo!!weet wel da.der.serieus iets mis is me.de.mensen algemeen!waarden.en.normen.zijn weg geloof zoals het wordt voorgesteld is er voor niks meer aangezien de meeste er hun eigen geloof van maken !tijden veranderen sneller dan.we volgen ,spijtig genoeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Veel praat van mensen wette wel wie of wa ge zegt!!zelfs ni grappig,en geeeeen reacties! Das typisch! Gooit ma alles in de wereld !

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wie zijn wij echt ??bestaan we dan?voel me verbonden maar.zeker ni gerustgesteld!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Martine Boutsen15 maart 2016 om 07:49

    Ach man, al die anonieme reacties, pure jaloezie en totaal onwetende mensen, geen voldoende kennis. Laat ze maar praten...ik ben wel degelijk een sterren/kristalkind, en dan? Iedereen heeft zijn problemen in het leven! Ieder mens is gelijk voor de wet! Ook de sterrenmens. Ik heb verdomme bloed, zweet en tranen moeten laten, om te staan waar ik sta en ZAL staan! Dat ze eens op hun woorden letten! En hun 'fucking' naam erbij schrijven, ramdebielen. Excuse moi! Getekend, Martine Boutsen. ps: Ik denk dat ik anoniempje al ken....ne gefrustreerde ZOT die me niet vastkreeg...tja, man, ga ergens anders je frustratie uiten, asperger-mens. Pardon, ik geen hand, maar een LAND vol mannen als ik dat wil, maar ik redeneer nuchter! Beter 1 vogel in de hand, dan 10 losse flodders in de lucht! Jij hebt nog nooit een vrouw 'gezien', jij.... laat staan één vastkrijgen! Hahaha. Echt...ik.lach.me.krom. Je moest eens weten wie die debiel was.... met alle respect, maar hier sta ik VER boven. Beter negeren, maar ja, dan denkt zijn 'clan' ( zoals er miljoenen rondlopen) het nog te weten ook nog! Allez, allez, kom, kom, loop een straatje om, gefrustreerde zeikerds..... Doeg!

    BeantwoordenVerwijderen