dinsdag 4 oktober 2011

De wereld bereidt zich voor op disclosure

Disclosure. Een veel besproken onderwerp waar steeds meer mensen naar uitkijken. Voor wie niet bekend is met de term; met Disclosure wordt bedoeld: de publieke bekendmaking van het bestaan van buitenaards leven en mogelijk contact daarmee. Er is een groeiende groep mensen die zich hier mee bezig houdt en ook de reguliere media laat steeds meer, al dan niet sceptische berichten, zien. Maar hoe lang is het nog nodig om sceptisch te zijn? Het bewijsmateriaal ligt voor het oprapen: talloze fimpjes op youtube van ufo-sightings. Daarnaast zijn er theorieën over leven op de maan en het feit dat de NASA de bewijsmaterialen daarvan vervalst of wegmoffelt. Voor de sceptici moeilijk te geloven dat NASA zoiets zou doen maar het lijkt erop dat het wel degelijk waar kan zijn. Of dan de bewijzen van leven op Mars. Er zijn foto’s en video’s van mensen die vreemde objecten en bouwwerken op mars hebben ontdekt via Google Mars.
Maar ook op subtieler vlak lijkt het alsof de wereld langzaam wordt voorbereid op de komst van buitenaardse beschavingen. Kinderen vinden het heel normaal dat er ufo’s zijn en dat aliens bestaan. Ze komen immers voor in veel tekenfilms en ze staan op allerlei speelgoedartikelen en zelfs op kindertandenborstels! Een kind zou waarschijnlijk net zo enthousiast regeageren op het zien van een ufo als van een straaljager of helicopter.




De film Avatar is ook een mooi voorbeeld van een manier om de wereld voor te bereiden op het feit dat er meer is dan de planeet Aarde. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor de bekende Startrek- en andere SF-films. De nieuwste op dit gebied is Cowboys and Aliens. Als je er op let dan zie je het echt overal.  
Ook in de muziekwereld wordt graag gezongen over sterren en planeten:






Voor de echte liefhebber zijn er zelfs gechannelde berichten van andere beschavingen. Deze zijn o.a. te vinden op Niburu of op Galactic Channelings. Ze zijn er in veel varianten maar hebben ongeveer dezelfde boodschap: ‘Wees niet bang voor ons. Wij komen om jullie te helpen om de rotzooi op Aarde op te ruimen en om te zorgen dat het hier weer een beetje gezellig wordt. Een betere toekomst voor iedereen.’ Ook wordt er vaak verwezen naar het feit dat de mens niet op de hoogte is van de ware geschiedenis van de Aarde. In de loop van dit jaar zullen daar feiten over naar buiten komen.
Voor wie het wil zien zijn de tekenen overduidelijk maar voor wie het te vergezocht of misschien eng vindt is het niet zichtbaar en dat is op zich wel bijzonder. We zullen zien wat de toekomst ons brengt. Het blijft een fascinerend onderwerp!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten