dinsdag 13 december 2011

De mens als sterrenwezen: lezing door Marc Smulders



De wereld wordt overspoeld door steeds grotere rampen. Economische en politieke systemen en het monetaire systeem functioneren niet langer, terwijl de natuur, waar een afhankelijkheidsrelatie mee bestaat, het onderspit delft. Plant- en diersoorten sterven bij bosjes uit of worden "teruggedrongen" tot enkele reservaten. Winstbejag zijn steeds vaker aanleiding voor het nemen van onverantwoorde risico's, terwijl uitbuiting van mens en natuur een steeds grotere vogelvlucht nemen. Deze angstaanjagende feiten, die voor veel onrust zorgen, kunnen echter ook worden belicht vanuit de oeroude kennis van de Maya's van onder andere de zogenaamde 9 "onderwerelden".


Hoewel door Carl Johan Calleman (die dit model heeft geïntroduceerd) de 9 onderwerelden in verband brengt met een toenemende staat van bewustzijn, kunnen hier op basis van de feiten grote vraagtekens bij worden geplaatst. De feitelijke betekenis van de 9 hellen is niet vanuit de overleveringen bekend, maar wanneer we een verrassend eenvoudig "model" van het scheppingsplan aan de werkelijkheid toetsen, komen we tot heldere inzichten.
We komen dan feitelijk tot de ontdekking dat de weg naar de hemel via de 9 hellen loopt. Duidelijk wordt dat de globalisering in zijn huidige vorm en de “nieuwe wereldorde” op zeer korte termijn roemloos ten onder gaan. Deze lezing is echter alles behalve een politiek praatje. Men kan zich echter bedenken wat het enige echte "alternatief" is voor de huidige structuren en machtssystemen, het enige echte alternatief, wanneer de wekker van de 9 onderwerelden in het jaar 2012 afloopt: het "einde van de tijd". Hoewel machthebbers niet van zins zijn hun macht op te geven, tonen tal van feiten aan dat het dan inderdaad afgelopen is met alle macht en controle: de mens wordt voor de keus gesteld en een nieuw tijdperk – een nieuwe kosmische orde – wordt geboren. De verrassende boodschappen van vele graancirkelformaties bevestigen nog eens dat dit de realiteit is. In het nieuwe tijdperk is er geen plaats meer voor het valse ik, maar heerst nog slechts het bewustzijn dat de mens slechts als instrument van de schepping, in verbinding met zijn oorspronkelijkheid en als sterrenwezen op aarde kan en zal functioneren. De Pleiaden spelen daarin een belangrijke rol.

Datum:zondag 18 december 2011
Tijd:15:00; zaal open om 14:30
Locatie:Centrum Spiraal, Roermond
Adres:Maria Theresialaan 1a, Roermond
Entree:€ 10,- inclusief koffie of thee
Titel:De overgang naar de mens als sterrenwezen op aarde
Door:Marc Smulders
Reservering:Per e-mail: info.33mm@tele2.nl of tel: 045 - 5729011

Bron:

www.33mm.eu


NB: op 14 maart zal Marc Smulders tevens een lezing in Groningen verzorgen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten