dinsdag 17 april 2012

Interessante links

Mensen vragen mij vaak waar ik mijn informatie vandaan haal.  Vooral via het internet. Er zijn een aantal websites die ik regelmatig check en ik lees enkele gechannelde berichten. Er wordt vaak gewaarschuwd voor onbetrouwbare informatiebronnen. Maar hoe moet je weten of iets onbetrouwbaar is of niet? Je kunt nooit zeker weten of de informatie echt waar is, zo ook niet met de sites die ik zo ga noemen. Mijn eigen stelregel is, de informatie moet goed aanvoelen. Als je het leest voel je al of het resoneert of niet. Voelt het niet goed, laat het dan voor wat het is. Voelt het wel goed, lees het dan maar laat het ook weer los. Je moet er niet naar gaan leven. Het is meer een soort achtergrondinformatie. Dat geldt uiteraard ook voor mijn eigen artikelen. Die schrijf ik vanuit mijn gevoel, intuïtie en eigen kennis. Dat wil niet zeggen dat het de absolute waarheid is. Het is mijn waarheid.

De sites waar ik graag rondsnuffel zijn:

NL www.earth-matters.nl :  het zal je misschien niet ontgaan zijn dat enkele van mijn artikelen daar te vinden zijn.

NL www.niburu.nl veel nieuws op alternatief gebied en over ufo's, sterrenmensen etc.

ENG Steve Beckow; starseed in hart en nieren. Veel artikelen over starseeds, 2012 en gechannelde berichten.  http://the2012scenario.com/

ENG Inelia Benz: deze bijzondere vrouw is ook een starseed en schrijft leuke en interessante artikelen.
http://www.ascension101.com/

 ENG Lisa Renee http://www.energeticsynthesis.com/  veel informatie over starseeds, walk-ins, de veranderingen die ons lichaam ondergaat, indigo's etc.

Gechannelde berichten:

Salusa, namens de GFL de nederlandse versie is te vinden op www.niburu.nl  (als Contact berichten) de engelse versie op maandag, woensdag en vrijdag op
http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

Greg Giles http://ascensionearth2012.blogspot.com/ berichten van de GFL.

Steve Rother & the Group http://lichtwerker.com/bakens.htm Bakens van Licht zijn gechannelde berichten van The Group. In het Nederlands verschenen een aantal boeken van Steve Rother o.a. Her-inneren en 12 spirituele psychologie (beide op mijn nachtkastje te vinden). Aanrader!

Verder vind ik de werken van Dolores Cannon heel interessant. Op internet is wel veel te vinden maar zij heeft ook bijzondere boeken geschreven over het leven op andere planeten. De informatie hiervoor heeft zij via de regressies van haar vele patiënten gekregen.

En natuurlijk de serie Ancient Aliens van HistoryChannel. De afleveringen met elk een ander thema zijn te vinden op youtube.

Aanvullingen zijn welkom!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten