vrijdag 30 december 2011

Dolores Cannon over de nieuwe Aarde

Lilou Macé heeft Dolores Cannon nog eens geïnterviewd. Lilou is trouwens een mooi voorbeeld van iemand die haar hart volgt. Zij is op eigen initiatief allerlei spirituele mensen gaan interviewen via skype. Dit heeft geleid tot haar Juicy Living tour, waarmee ze al bijna een jaar over de hele wereld reist om een aantal van deze mensen persoonlijk op te zoeken. Op haar website www.juicylivingtour.com zijn interviews te zien met de meest bijzondere personen: Drunvalo Melchizedek, Bruce Lipton, vooraanstaand Maya Ac Tah en nog veel meer. 

Dit interview is afgenomen op 22 december en Dolores vertelt o.a. over de veranderingen in ons lichaam en de veranderende behoefte aan voedsel. Aangezien ons lichaam toewerkt naar het worden van een lichtlichaam krijgen we ook steeds meer behoefte aan licht voedsel zoals groenten en fruit, vis en evt wat kip. 

Zij vertelt ook over de wet van karma en hoe we kunnen leren om los te laten. Ze verklapt ook wat volgens haar DE reden is waarom wij hier op aarde zijn, om te leren te creëren wat we willen. Wij kunnen werkelijk alles creëren wat we willen. Als we het maar duidelijk voor ogen hebben. Als je niet weet wat je wilt kan het universum je ook niet helpen om het te verwezenlijken. Dat is de wet van de aantrekkingskracht. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten