dinsdag 4 oktober 2011

Dolores Cannon over ufo's, buitenaardsen en starseeds

Dolores Cannon is een regressietherapeut en hypnotherapeut die zich heeft gespecialiseerd in het hervinden van “verloren kennis”. Zij houdt zich vanaf de jaren 60 bezig met hypnotherapie en sinds 1979 met regressietherapie. Zij kwam er bij toeval achter dat sommige mensen niet alleen naar vorige levens teruggaan tijdens de therapie maar dat zij ook naar andere planeten reizen of contact maken met buitenaardsen.

Inmiddels werkt Dolores al 20 jaar als UFO-onderzoeker waarbij ze haar therapieën gebruikt om mensen te helpen die beweren ontvoerd  te zijn door ufo’s. Ze heeft ook verschillende boeken geschreven waarin ze de informatie deelt die haar ufo-vrijwilligers hebben doorgegeven toen ze onder hypnose waren.

In dit interview met Lilou Mace vertelt zij over de recente ontwikkelingen en veranderingen op aarde. Mensen ‘ontwaken’, ons dna verandert, de tijd gaat steeds sneller en er wordt mede door het internet steeds meer informatie over deze onderwerpen naar buiten gebracht. Zij gaat ook in op het feit dat er op dit moment buitenaardsen op aarde aanwezig zijn. Zij zijn vrijwillig geïncarneerd als mensen omop die manier de mensheid te kunnen helpen. Dolores noemt dit fenomeen de 3 golven van vrijwilligers.

De kwaliteit van deze video is niet geweldig maar al met al is het voor liefhebbers van dit onderwerp toch zeker de moeite waard om te kijken.

Voor meer informatie over Dolores Cannon klik hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten