zondag 15 januari 2012

Leven op andere planeten

In deze video wordt (in het Engels) verteld over levensvormen op andere planeten. 
Er wordt o.a. ook uitgelegd dat als wij een beeld willen krijgen van leven op andere planeten of werelden wij eens goed moeten kijken naar onze boeken, films en computergames. De fictionele werken geven een accuraat beeld van het leven op andere planeten. Dit is mogelijk door het contact wat gelegd wordt in het creatieve proces. Tijdens het schrijven wordt onbewust contact gemaakt met ‘dat wat is’. Er kan niets worden bedacht wat niet ergens werkelijkheid is.

Wij worden onbewust overladen met ‘boodschappen’ verborgen in muziek, films, boeken, kunst etc. Je kunt er voor kiezen om je hier door te laten leiden. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je open te stellen. Door hierin het voortouw te nemen ben je een wayshower: je wijst de weg voor anderen en hierdoor is het mogelijk om de weg vrij te maken voor een multidimensionale realiteit en disclosure, de openbare bekendmaking van het bestaan van buitenaards leven.

Leef met open ogen en open harten. Laat de waarheid zich onthullen.

Wij kunnen een nieuwe aarde creëren d.m.v. onze gedachten. Het staat nog niet vast hoe het leven op Aarde in de toekomst zal zijn, dat wordt mede bepaald door onze gedachten die de kracht van creatie hebben.

Het leven op andere planeten is niet zo anders dan hier. Er zijn vele verschillende levensvormen, sommige net als wij, sommige meer plantachtig en sommige meer robotachtig. Maar in alle werelden zijn er overeenkomsten met Aarde.

Soms is het moeilijk om in de derde dimensie te leven. Maar besef dat jouw licht, meer licht aantrekt en dat door deze golven van licht een hogere vibratie ontstaat. Gebruik de kracht van je gedachten om het leven te creëren dat je wenst.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten